Protos, Verdejo, Ribera Del Duero, Rueda, Spanien

Vis stort billede
Protos, Verdejo, Ribera Del Duero, Rueda, Spanien

100,00 kr

2 for 120,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

En fremragende hvidvin, med en perfekt balance mellem alkohol og syre. Farven er strågul med et let grøn skær. En frisk bouquet af tropiske frugter med et strejf af æble. En dejlig Verdejo, fyldig, frugtrig og rund med perfekt afmålt syre.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset har navnet "Protos", som oprinder fra det græske ord for "Første". Protos historie starter helt tilbage i 1927, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe lokale vinavlere. Fra starten var det et projekt for fremtiden, som over tid har vokset sig større og samtidigt opnået stor international anerkendelse.

Allerede i 1930'erne opnåede Protos høj prestige, da det modtog guldmedaljen for vinhusets smagfulde rødvine på verdensudstillingen i Barcelona i 1929. Denne anerkendelse og fokus på kvalitet er nøjsomt blevet bibeholdt frem til i nutiden.Protos stadige vækst skabte over årene mangel på plads og vinhuset begyndte derfor at udvide i vindistriktet, og med den øgede prestige og vinkvalitet fik distriktet sit eget navn: Ribera del Duero. I 1995 blev vinkælderen udvidet og senest har Protos købt en vinproducent i byen Anguix (Burgos), hvor der satses på den allernyeste teknologi for vinproduktion.

PRODUKTDETALJER
Reference

8420342203013

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Ribera del Duero

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Verdejo

Velegnet til

En vin der kan drikkes til næsten alt, men er specielt god til fed fisk, lyst kød, cremesupper og bløde oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Protos, Verdejo, Ribera Del Duero, Rueda, Spanien Bodegas Protos