Pardal Verdejo hvid, Spanien

Vis stort billede
Pardal Verdejo hvid, Spanien

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen er gullig med let skinnende overflade. I næsen fremtræder tonerne af lys stenfrugt, især abrikos og fersken, samt mandler og et strejf af citrusfrugt. Vinen har en dejlig friskhed og en behagelig sødme med en velstruktureret syrebalance. En halvtør hvidvin som er frisk og frugtrig, og velegnet til skadyr og fede fiskeretter. Serveringstemperatur 8-10 grader.

Flere detaljer

Mere info

Bodegas Gallegas startede med at være en drøm for en familie, men i dag 40 år senere, har bodegas Gallegas udviklet sig til at være en af de vigtigste aktører indenfor den spanske vinbranche. På trods af deres størrelse fornemmer man stadig traditionerne og det familiære touch - ånden lever stadig. I dag er filosofien stadig den samme på trods af at produktionsapparatet er det mest avancerede, der er set i den spanske vinindustri. Filosofien er stadig klar - kvaliteten af den enkelte vin starter ved stokken og således tages der stadig hånd om den enkelte vinstok med største forsigtighed.

Vinhusets store erfaring og kendskab til markedet gør det muligt at producere vin i alle prisklasser og fra forskellige vindistrikter i Spanien. Fælles for dem er dog at alle vinhusene ligger indenfor Galiciens grænser. Galicien ligger således omringet af 4 naturlige barrierer til resten af den iberiske halvø; bjergene mod øst, havet mod nord og vest samt Portugals grænse mod syd. Grundet de store geografiske forskelle indenfor området kan bodegaerne præsenteres vin af stort set alle typer.

Udover at Bodegas Gallegas modtager deres druer fra egne 300 hektar jord, modtager de også druer fra mere end 1.000 vinavlere indenfor Galicien således vinhuset i dag er den største aktør indenfor vin fra Galicien.

PRODUKTDETALJER
Reference

8413060002259

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

12,3%

Indhold

75 cl

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Verdejo

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Velegnet til skadyr og fede fiskeretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Pardal Verdejo hvid, Spanien Pardal