Newton Red Label Chardonnay, Napa Valley, USA, 2010

Vis stort billede
Newton Red Label Chardonnay, Napa Valley, USA, 2010

184,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Delikate noter af kaprifolium, hvide nektariner og fersken, flettet sammen med krydret vanilie og frisk bagt brød, kendetegner denne vin. Fersken og nektariner blander sig, med moden melon og figner, i smagen. Denne velafbalancerede chardonnays fløjsbløde tekstur, vedbliver gennem hele smagsoplevelsen.Vinen er særlig god til bagt fisk, stegt fjerkræ og søde dessert tærter.

Flere detaljer

Mere info

Spring Mountain deler Napa Valley fra Sonoma Valley, og har masser af potentiale for produktion af stor rødvin. Peter og Su Hua Newton etablerede her i 1977, Newton Vineyard.Der hvor vingården er anlagt, er der på vingårdens højeste punkt, et enkelt stående fyrretræ, der er over 100 fod højt. Træet kan ses fra flere punkter i Napa Valley, og bliver kaldet Pino Solo. Træet er blevet Newton vingårdens varemærke.

Siden Newton vingården blev etableret i 1977, har vinene herfra været økologisk dyrkede. De har skrevet sig ind i USA's vinhistorie, som hørende til blandt de bedste vine i USA. Newton er blevet købt af Moët Hennessy Wine Estates, og kvaliteten har nået nye højder.

PRODUKTDETALJER
Reference

1081753070105

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Napa Valley, Californien

Årgang

2010

Druesorter

100% Chardonnay

Velegnet til

Vinen er særlig god til bagt fisk, stegt fjerkræ og søde dessert tærter

Konservering

Indeholder sulfitter

Newton Red Label Chardonnay, Napa Valley, USA, 2010 Newton