Mustiguillo Mestizaje Blanco, Spanien

Vis stort billede
Mustiguillo Mestizaje Blanco, Spanien

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

90% Merseguera og 10% Viognier og Malvasia. Udelukkende vinificeret i ståltanke for at bevarer Merseguera-druens unikke friskhed. Meget ren aroma med nuancer af citrusfrugt, grønne æbler, lindeblomst og grøn te. Smagen er særdeles saftig og elegant. Frugten er lys og mineralsk og gør vinen til et oplagt match til alt godt fra havet, især skaldyr og fiskeretter uden alt for tungt tilbehør. Vi anbefaler at nyde vinen i sin ungdom indenfor 5-6 år fra høståret.

Manden bag Mustiguillo, Toni Sarrión, købte i 2006 Finca Calvestra vinmarken beplantet med 25 år gamle Bobal-vinstokke i 900 meters højde. Den kølige beliggenhed pga. højden var dog ikke optimal for Bobal-druen, der havde svært ved at modne. Derfor podede man de gamle vinstokke med den lokale hvidvinsdrue Merseguera og skabte dermed potentialet til en unik hvidvin på højde med husets rødvine. Som de andre vinmarker hos Mustiguillo dyrkes de økologisk og her vandes ikke for at beholde et så naturligt miljø som muligt.

Flere detaljer

Mere info

Bodegaen er ny og tager navn af den omkringliggende egn, som hedder El Mustiguillo. Ejeren af vinhuset, Antonio Sarrión, satser på et lille vinhus-projekt, hvor produktionen højst når 150.000 flasker om året. Selvom Bodega Mustiguillo er et forholdsvis ungt vinhus har den allerede markeret sig internationalt med gode vin-ratings og en kåring i ”Food & Wine” som et af 20 bedste nye vinhuse. I det tyske magasin "Der Feinschmecker" er Antonio Sarrión i 2010 nomineret til den prestigefyldte titel "Newcomer of the year". I 2012 med på Wine & Spirits Top 100 Wineries of the Year!

PRODUKTDETALJER
Reference

8437006252256

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Vino de la Tierra El Terrerazo, Valencia

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

90% Merseguera og 10% Viognier

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Skaldyr og fiskeretter

Konservering

Indeholder sulfitter

Mustiguillo Mestizaje Blanco, Spanien Bodega Mustiguillo