Muga Blanco, Rioja, Spanien

Vis stort billede
Muga Blanco, Rioja, Spanien, 2014

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne hvidvin fremstillet på Viura- og Malvasia-druer har en elegant gul farve, med antydninger af modent hø. Aromaen er præget af friske frugter og pikant lime, mens smagen er saftig med en god struktur, ristede egetræsnoter og en frisk, krydret finish. Eftersmagen er ligeledes kompleks med noter af honning, vanilje og smør.

Flere detaljer

Mere info

Spanske Bodegas Muga blev grundlagt i 1932 af Isaac Muga Martínez. Vinkælderen ligger i dag i et smukt gammelt hus i Estación-kvarteret, som er placeret i hjertet af vinområdet Haro. Isaacs sønner overtog senere ledelsen af familiefirmaet, som i dag ledes af deres sønner Manu, Jorge, Juan og Isaac Muga.

Muga laver vin via traditioner fra den klassiske skole i Rioja: udblødning og gæring i træpersekarrene, langsom dekantering vinteren over, traditionel filtrering af bundfald, og klaring af vinen med friske æggehvider. En klar fremtidsvision kombineres med traditionelle produktionsmetoder. Muga fremstiller selv de tønner og fade af amerikansk og fransk eg, som bruges i produktionen af de fantastiske vine.

PRODUKTDETALJER
Reference

8414542040097

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Rioja

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Viura og Malvasia

Velegnet til

Vinen er velegnet til paella samt til lette fiskeretter og charcuteri.

Konservering

Indeholder sulfitter

Muga Blanco, Rioja, Spanien Bodegas Muga