Mt. Difficulty Roaring Meg, Sauvignon Blanc, New Zealand

Vis stort billede
Mt. Difficulty Roaring Meg, Sauvignon Blanc, New Zealand

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Lækker aroma med nuancer af stikkelsbær, frisk hø og hvide blomster. Smagen er frisk og en sprød frugtsyre gør vinen herlig saftig - og man har hele tiden lyst til en tår mere.

Flere detaljer

Mere info

Det kølige klima i Central Otago har vist sig som perfekt for Sauvignon Blanc, når man søger stringente vine med fokus på kølighed og elegance. Gæring ved lav temperatur med fokus på at bevare frugtens intensitet i en tør stil.

Mt. Difficulty er en ung vingård i det nu meget berømte Central Otago vinområde, hvor klimaet med de mange bjerge er tørt og uden megen nedbør. Mt. Difficulty var et af de første vinhuse til for alvor at tage Central Otagos enorme potentiale som vinområde seriøst. Vingården blev grundlagt i 1992 og de ældste vinstokke er fra 1993. Første frigivet produktion var fra høsten i 1998. Vinmarkerne ligger i Bannockburn-dalen, som ligger lige syd for Cromwell på vej mod Queenstown, i et gammelt guldgraver-område fra 1880'erne. I dalen med de høje bjerge, som giver god beskyttelse, er vinmarkerne nordvendte eller placeret i bund af dalen. Fokus har fra starten været på Pinot Noir, men de sidste 4-5 år har især Pinot Gris og Sauvignon Blanc og Sauvignon Blanc også vist sig at præstere formiddabelt i det kølige Central Otago.

Vinkritikerne har fra starten været begejstrede for vinene fra vinmager Matt Diceys hånd og de er nogle af de få Pinot Noir fra New Zealand, der for alvor er slået igennem på de bedste restauranter i Europa. Mt. Difficultys enkeltmarksvine er i dag blandt New Zealand absolut mest eftertragtede vine - mængderne er desværre små og kun 60 fl. af hver mark finder deres vej til Danmark hvert år.

PRODUKTDETALJER
Reference

9421003972773

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Central Otago

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sauvignon Blanc

Serveres ved

7-9 °C

Velegnet til

Står menuen på grønne salater, fisk og skaldyr eller lyst fjerkræ, så er dette et fornemt og oplagt match.

Konservering

Indeholder sulfitter

Mt. Difficulty Roaring Meg, Sauvignon Blanc, New Zealand Mt. Difficulty Wines