Mouton Noir Chardonnay Oregogne - Willamette Valley, USA, 2012

Vis stort billede Tilføj
Mouton Noir Chardonnay Oregogne - Willamette Valley, USA, 2012

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Klassisk cool-climate Chardonnay aroma med nuancer af æble, mandarin, popcorn, citrus, hasselnødder og et strejf af vanilje. Smagen er fyldig og intens uden at miste friskheden og renheden i den mineralske eftersmag.

Chardonnay fra Elvenglade marken i Yamhill-Carlton tilplantet i 1986 med Dijon klonerne 76 & 96. Gæret på det naturlige gær, 100% malolaktisk gæring og lagret 16 måneder franske egetræsfade, hvor to af de 8 fade var nye. Vinen er ikke filtreret. Desværre kun 8 fade af denne vin, så under 2.300 flasker til den store efterspørgsel. Kun 120 flasker når til Danmark. Kan med fordel dekanteres 1 time før servering ved 12-13 grader i store bourgogneglas.

Flere detaljer

Mere info
Mouton Noir er startet i 2007 af André Hueston Mack, tidligere chefsommelier på The French Laundry i Californien og siden Per Se i New York. Det startede som et lille garageprojekt, der skulle forsyne små restauranter i New York med unikke vine fra Oregon. Mouton Noir drives som negociant, hvor André Hueston Mack køber druer fra små vinbønder i Oregon, som han har lært at kende gennem sine år som sommelier, hvor han konstant jagtede små unikke vine fra hele verden.

I Europa har vinene indtil videre kun været tilgængelige på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinene til Danmark. Mouton Noir er også et livsstilsprojekt inspireret af bl.a. skateboarding, punk og hip hop, hvilket ses tydeligt i vinenes navne og etiketter.
PRODUKTDETALJER
Reference

5712870401034

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

13,8%

Indhold

75 cl

Område

Willamette Valley, Oregon

Årgang

2012

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

12-13 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Mouton Noir Chardonnay Oregogne - Willamette Valley, USA, 2012 Mouton Noir Wines