Moscato Giallo DOC, H. Lun, Italien

Vis stort billede Tilføj
Moscato Giallo DOC, H. Lun, Italien

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne elegante gyldengule vin har en indtagende frugtrig og delikat duft med noter af citrus og æble. Smagen er sødlig med afbalanceret syre, der gør den let og delikat sødlig. Den opleves således blød, fyldig og blid i munden med en lækker finale, der afspejler citrusnoterne fra duften.

Flere detaljer

Mere info
De manuelt selekterede druer presses nænsomt og vinificeres i temperaturreguleret ståltank. Gæringen standses via nedkøling, således der bevares et restsukkerindhold på godt 10g/liter vin.

Denne vingård er den ældste privatejede i regionen Alto Adige (regionen syd for Brennerpasset). Etableret i 1840 af Heinrich Lun. Der rådes over 30 ha. vinmarker, som er leverandører af en række supervine på de for regionen typiske druer; Bl.a. Pinot Nero, Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignon Blanc osv. Der opereres i 2 kvalitative linjer: 1840 og Sandbichler. Kendetegnet for begge linjer er, at Pris/kvalitetsforholdet er uhyre attraktivt. Vingården høster kontinuerligt premierende omtale i både Gambero Rosso og lignende italienske "vinbibler". Alto Adige er i dag berømt for at kunne producere Pinot Nero-vine, der ikke lader den røde berømte Bourgogne noget tilbage og for chardonnay, den Borgogne-berømte Chablis. H. Lun er en endog meget flot eksponent for dette udsagn. Der er kun at sige: Prøv det! Derudover formår H. Lun at lade sine vine udtrykke en usædvanlig markant renhed overfor druerne, hvilket kun er en kvalitativ understregning af H. Lun's evne som fortolker af supervine.
PRODUKTDETALJER
Reference

8026810013902

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Alto Adige

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Gul moscat

Serveres ved

10 °C

Velegnet til

Aperitif, sødlige desserter og hygge.

Konservering

Indeholder sulfitter

Moscato Giallo DOC, H. Lun, Italien H. Lun