Morandé Pionero Chardonnay, Casablanca Valley, Chile

Vis stort billede Tilføj
Morandé Pionero Chardonnay, Casablanca Valley, Chile

69,95 kr

2 for 120,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

En dejlig frisk og sprød vin, uden smag af fad.En flot lys gul farve med toner af sommerhvede.Dufter spændende af bærfrugt, fersken, pærer i sirup, galia melon og ristede hasselnødder.Smager af kandiseret frugt som papaya og fersken, blandet med grapens syre og friskhed.En vin med god fylde, fin balance og holdbar eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Morandè blev grundlagt i 1996 af Pablo Morandè sammen med pionerer fra Casablanca dalen i det nordlige Chile.Netop Casablanca dalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile. Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i Morandès vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile.

Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle af de klassiske vindistrikter hvor Morandè virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.Morandè er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt verdens top 100 vingårde. Dette er fjerde gang. De er tidligere udnævnt i 2002, 2007 og 2008.

PRODUKTDETALJER
Reference

7804449104045

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Casablanca Valley

Årgang

Årgang kan variere

Serveres ved

10-12 °C

Velegnet til

Velegnet til frisk fisk, pasta med parmesan ost og diverse supper med fyld.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Pionero Chardonnay, Casablanca Valley, Chile Morandé