Morandé Edicion Limitada Sauvignon Blanc, Chile

Vis stort billede
Morandé Edicion Limitada Sauvignon Blanc, Chile

138,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en meget lys bleg gul farve. Aromaerne er af honning tilsat diskret orangeblomster. Tilsat er modne frugter i sukkerlage, samt en smule træ aroma, som giver vinen en elegance mens den samtidigt er kompleks. Vinen føles frisk i munden, hvor den bliver mere kompleks grundet noter af honning og grapefrugt.

Flere detaljer

Mere info

Morandè blev grundlagt i 1996 af Pablo Morandè sammen med pionerer fra Casablanca dalen i det nordlige Chile.Netop Casablanca dalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i Morandès vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle af de klassiske vindistrikter hvor Morandè virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Morandè er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt verdens top 100 vingårde. Dette er fjerde gang. De er tidligere udnævnt i 2002, 2007 og 2008.

PRODUKTDETALJER
Reference

7804449001696

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Område

Casablanca Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sauvignon Blanc

Velegnet til

Ideel til fisk og skaldyr.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Edicion Limitada Sauvignon Blanc, Chile Morandé