Morandé Sauvignon Blanc Pionero, Chile

Vis stort billede Tilføj
Morandé Sauvignon Blanc Pionero, Chile

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Vinen har en smuk lysegul farve med grønne toner. Dufter af tropiske frugter kombineret med noter af mineraler og vilde blomster. Smager af frisk frugt med en funklende syre og en elegant, afbalanceret krop.

Flere detaljer

Mere info

Druerne til denne vin, vokser i Curió Valley, i den centrale del af Chile. Den mineralholdige jord, sammen med det lune middelhavsklima i dette område, gør at druerne får en karakteristisk friskhed og er med til at Morandé fremstiller noget af Chiles bedste hvidvin.

Morandè blev grundlagt i 1996 af Pablo Morandè sammen med pionerer fra Casablanca dalen i det nordlige Chile.Netop Casablanca dalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile. Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i Morandès vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle af de klassiske vindistrikter hvor Morandè virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Morandè er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt verdens top 100 vingårde. Dette er fjerde gang. De er tidligere udnævnt i 2002, 2007 og 2008.

PRODUKTDETALJER
Reference

7804449104038

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Curicó Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Sauvignon Blanc

Serveres ved

12-14 °C

Velegnet til

Velegnet til fisk og skaldyr, salater eller som aperitif.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Sauvignon Blanc Pionero, Chile Morandé