Mittnacht Frères Riesling Les Fossiles, Frankrig

Vis stort billede Tilføj
Mittnacht Frères Riesling Les Fossiles, Frankrig

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

En riesling fra Alsace med flot gul farve med lyse reflektioner. Aroma af frugter med mineralske noter. Det er en tør hvidvin med citrus smag (grapefrugt og citron). Fyldig og kraftig i ganen med levende syreniveau og en mellemlang finish. Nyd den f.eks. til rejer eller grillet fisk, skaldyr eller fjerkræ men også gerne frisk gedeost. Druerne til denne vin er dyrket økologisk på 30-årige vinstokke.

Flere detaljer

Mere info
Mittnacht familien har i nu 3 generationer produceret kvalitetsvine. Bedstefaren Paul Mittnacht videregav sin know-how til sine to sønner, André og Louis, som gik sammen og grundlagde ”Domaine Mittnacht Frères” i 1963. Mittnacht Family har nu 23 hektar vinmarker spredt i de bedste distrikter af Hunawihr, Ribeauvillé og Mittelwihr. Den gennemsnitlige årlige produktion er på omkring 145.000 flasker. De sælger 35% af deres produktion til udlandet, både til Europa, Nordamerika og Asien.

Marc (52 år) søn af André, og Christophe (50 år) søn af Louis, har begge studeret ønologi, og siden 1995 bidraget med nyudvikling af virksomheden. Begge fætre har dyrket deres vinmarker med hensyn til miljøet i flere år. Ingen syntetiske produkter i vingården, en høj respekt for den naturlige cyklus af vin og dens jord, håndplukket høst og udvælgelse, et minimum af intervention i kælderen og ingen brug af ønologiske produkter (bortset fra et minimum af svovl). Denne filosofi har siden 1999 drevet dem til at involvere sig i den biologiske og biodynamiske kultur, der bedst respekterer miljø, forbrugernes sundhed. Dette initiativ er certificeret af Ecocert, en organisation, der kontrolleres af det franske landbrugsministerium.
PRODUKTDETALJER
Reference

3547411401479

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Riesling

Serveres ved

8-10 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Rejer, grillet fisk, skaldyr, fjerkræ, frisk gedeost

Konservering

Indeholder sulfitter

Mittnacht Frères Riesling Les Fossiles, Frankrig Domaine Mittnacht Frères