Mittnacht Frères Gewurztraminer Les Terres Blanches, Frankrig

Vis stort billede
Mittnacht Frères Gewurztraminer Les Terres Blanches, Frankrig

120,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Denne Gewurztraminer fra Alsace har en intense strågul farve med berusende dufte af tørrede blomster nuanceret med krydrede noter af peber og lakrids, der eksploderer i næsen. I munden bekræftes dette med en behagelig strejf af syrlighed. I ganen er den fyldig og kraftfuld med en vedholdende finish. Velegnet som partner til asiatiske og indiske retter, stærke oste eller frugtdesserter. Druerne til denne vin kommer fra 30 år gamle vinstokke og er økologisk produceret.

Flere detaljer

Mere info

Mittnacht familien har i nu 3 generationer produceret kvalitetsvine. Bedstefaren Paul Mittnacht videregav sin know-how til sine to sønner, André og Louis, som gik sammen og grundlagde ”Domaine Mittnacht Frères” i 1963. Mittnacht Family har nu 23 hektar vinmarker spredt i de bedste distrikter af Hunawihr, Ribeauvillé og Mittelwihr. Den gennemsnitlige årlige produktion er på omkring 145.000 flasker. De sælger 35% af deres produktion til udlandet, både til Europa, Nordamerika og Asien.

Marc (52 år) søn af André, og Christophe (50 år) søn af Louis, har begge studeret ønologi, og siden 1995 bidraget med nyudvikling af virksomheden. Begge fætre har dyrket deres vinmarker med hensyn til miljøet i flere år. Ingen syntetiske produkter i vingården, en høj respekt for den naturlige cyklus af vin og dens jord, håndplukket høst og udvælgelse, et minimum af intervention i kælderen og ingen brug af ønologiske produkter (bortset fra et minimum af svovl). Denne filosofi har siden 1999 drevet dem til at involvere sig i den biologiske og biodynamiske kultur, der bedst respekterer miljø, forbrugernes sundhed. Dette initiativ er certificeret af Ecocert, en organisation, der kontrolleres af det franske landbrugsministerium.

PRODUKTDETALJER
Reference

3547411701371

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Gewurztraminer

Serveres ved

8-10 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Aperitif, frugtdesserter, asiatiske retter, indiske retter

Konservering

Indeholder sulfitter

Mittnacht Frères Gewurztraminer Les Terres Blanches, Frankrig Domaine Mittnacht Frères