Mittnacht Frères Cuvée Gyotaku, Frankrig

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ordet "Gyotaku" er japansk og er en traditionel japansk kunst der skabes med fisk, blæk og papir. Navnet er passende for denne vin, da den netop er blandet specielt til sushi-retter og krydryrede fiskeretter. Sammensætningen er skabt af en japansk kok og en fransk vinproducent. Den forfriskende Pinot Blanc drue er her blandet med riesling for finesse, pinot gris for krop, muscat for frugt, og Gewürztraminer for det krydrede smagsudtryk. Cuvee Gyotaku er forfriskende tør i ganen med en aromatisk note af frugt, der har den fornødne karakter til at kunne modstå de krydrede saucer i f.eks. fiskeretter og sushi. Vinen er økologisk produceret på 25-årige vinstokke og lagret i ståltanke i 6-9 måneder.

Flere detaljer

Mere info

Mittnacht familien har i nu 3 generationer produceret kvalitetsvine. Bedstefaren Paul Mittnacht videregav sin know-how til sine to sønner, André og Louis, som gik sammen og grundlagde ”Domaine Mittnacht Frères” i 1963. Mittnacht Family har nu 23 hektar vinmarker spredt i de bedste distrikter af Hunawihr, Ribeauvillé og Mittelwihr. Den gennemsnitlige årlige produktion er på omkring 145.000 flasker. De sælger 35% af deres produktion til udlandet, både til Europa, Nordamerika og Asien.

Marc (52 år) søn af André, og Christophe (50 år) søn af Louis, har begge studeret ønologi, og siden 1995 bidraget med nyudvikling af virksomheden. Begge fætre har dyrket deres vinmarker med hensyn til miljøet i flere år. Ingen syntetiske produkter i vingården, en høj respekt for den naturlige cyklus af vin og dens jord, håndplukket høst og udvælgelse, et minimum af intervention i kælderen og ingen brug af ønologiske produkter (bortset fra et minimum af svovl). Denne filosofi har siden 1999 drevet dem til at involvere sig i den biologiske og biodynamiske kultur, der bedst respekterer miljø, forbrugernes sundhed. Dette initiativ er certificeret af Ecocert, en organisation, der kontrolleres af det franske landbrugsministerium.

PRODUKTDETALJER
Reference

3547411001372

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Pinot Blanc, Riesling, Pinot gris, Muscat, Gewürztraminer

Serveres ved

8-10 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Sushi og krydrede fiskeretter

Konservering

Indeholder sulfitter

Mittnacht Frères Cuvée Gyotaku, Frankrig Domaine Mittnacht Frères