Louis Latour Meursault Château de Blagny Premier Cru, Frankrig, 2011

Vis stort billede Tilføj
Louis Latour Meursault Château de Blagny Premier Cru, Frankrig, 2011

479,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne Meursault Premier Cru "Château de Blagny" byder på en smuk gylden farve, giver en intens næse med noter af vanille og mandel-aroma. Vinen har en sødme og rund struktur i munden. Aroma af vanille og nødder balancerer perfekt.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset Louis Latour blev grundlagt i 1797.I begyndelsen var familien udelukkende vinkøbmænd, med virke fra hovedsædet i Beaune, hvor det iøvrigt stadig ligger. Allerede fra starten, opkøbte familien jord og har i dag opbygget et domaine på mere end 50 hektar.

For eksempel er familien den største ejer af jord i Côte d'Or, hvor de ialt ejer 28,63 hektar. Alle druerne fra familiens marker vinificeres og lagres på det fantastike anlæg på Château Corton Grancey i Aloxe-corton. Her har man skabt et særligt produktions anlæg med et jernbane- og elevatorsystem, der bl.a. sikre mosten kan føres fra det ene kar til det andet, uden brug af pumper. Ved at undgå pumper, mindskes risikoen for at vinen oxiderer. Vinene fra Louis Latour sælges i mere end 60 lande og anerkendes for deres excellente kvalitet i alle prisklasser. Château de Blagny, er familien Latours Premier Cru Monopole Meursault. Det vil sige, at familien har eneret til denne Premier Cru.

Markerne ligger højt på skråningerne med udsigt over Meursault by og Puligny-Montrachet. Den sydlige beliggenhed og den stenede mergel jordbund bidrager til denne vins enestående finesse. Typiske Meursault vine er fyldige og bløde og modner hurtigere end vine fra nabokommunerne Puligny og Chassagne.

PRODUKTDETALJER
Reference

3566921002396

Land

Frankrig

Område

Château de Blagny, Meursault. Côte d'Or.

Årgang

2011

Druesorter

100% Chardonnay

Konservering

Indeholder sulfitter

Louis Latour Meursault Château de Blagny Premier Cru, Frankrig, 2011 Louis Latour