Louis Latour Mâcon-Lugny ''Les Genièvres'', Frankrig

Vis stort billede
Louis Latour Mâcon-Lugny ''Les Genièvres'', Frankrig

139,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen fremstår med en herlig duft af mirabelle blommer, der samtidig er at finde i den friske smag. Noter af dejlig honning blander sig med æble og nøddeagtige noter. Velegnet til: Denne dejlige hvidvin er velegnet til de fleste lette forretter, herunder gerne pasta og fisk.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset Louis Latour blev grundlagt i 1797.I begyndelsen var familien udelukkende vinkøbmænd, med virke fra hovedsædet i Beaune, hvor det iøvrigt stadig ligger.Allerede fra starten, opkøbte familien jord og har i dag opbygget et domaine på mere end 50 hektar.For eksempel er familien den største ejer af jord i Côte d'Or, hvor de ialt ejer 28,63 hektar.

Alle druerne fra familiens marker vinificeres og lagres på det fantastike anlæg på Château Corton Grancey i Aloxe-corton.Her har man skabt et særligt produktions anlæg med et jernbane- og elevatorsystem, der bl.a. sikre mosten kan føres fra det ene kar til det andet, uden brug af pumper. Ved at undgå pumper, mindskes risikoen for at vinen oxiderer. Vinene fra Louis Latour sælges i mere end 60 lande og anerkendes for deres excellente kvalitet i alle prisklasser.

PRODUKTDETALJER
Reference

3566921002006

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Côte d'Or.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Velegnet til

Denne dejlige hvidvin er velegnet til de fleste lette forretter, herunder gerne pasta og fisk.

Konservering

Indeholder sulfitter

Louis Latour Mâcon-Lugny ''Les Genièvres'', Frankrig Louis Latour