Louis Latour Chablis Chanfleure, Frankrig

Vis stort billede
Louis Latour Chablis Chanfleure AOC, Frankrig, 2014

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

100% Chardonnay fra marker med 30 år gamle vinstokke. Markerne er rige på mergel og kalksten, hvilket giver den klassisk mineralitet som Chablis er så kendt for. Gæring og lagring i ståltanke med 100% malolaktisk gæring.

Klassisk Chablis hvor duften byder på nuancer af bl.a. hvide blomster, knust kalk, citronskal og mynte. Smagen er rank og præget af citrusfrugt og mineralske elementer. Klassisk match til fisk/skaldyr, salater eller som aperitif. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset Louis Latour blev grundlagt i 1797.I begyndelsen var familien udelukkende vinkøbmænd, med virke fra hovedsædet i Beaune, hvor det iøvrigt stadig ligger.Allerede fra starten, opkøbte familien jord og har i dag opbygget et domaine på mere end 50 hektar.For eksempel er familien den største ejer af jord i Côte d'Or, hvor de ialt ejer 28,63 hektar.

Alle druerne fra familiens marker vinificeres og lagres på det fantastike anlæg på Château Corton Grancey i Aloxe-corton.Her har man skabt et særligt produktions anlæg med et jernbane- og elevatorsystem, der bl.a. sikre mosten kan føres fra det ene kar til det andet, uden brug af pumper. Ved at undgå pumper, mindskes risikoen for at vinen oxiderer. Vinene fra Louis Latour sælges i mere end 60 lande og anerkendes for deres excellente kvalitet i alle prisklasser.

PRODUKTDETALJER
Reference

3566921000781

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Chanfleure, Bourgogne.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Konservering

Indeholder sulfitter

Louis Latour Chablis Chanfleure, Frankrig Louis Latour