Little Yering Chardonnay, Australien

Vis stort billede
Little Yering Chardonnay, Australien

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Denne hvidvin, der er lavet på 100 % håndplukkede Chardonnay-druer, har en lys, hørgul farve. Duften er intens med noter af mineraler, nektarin og citrusfrugter, der sammen med en nøddeagtig kompleksitet gør aromaen både frisk og elegant. Smagen har en medium tyngde og en balanceret surhed, hvor citrusfrugter suppleres af noter af fransk egetræ, mens vinens finish har en flot struktur og længde.

Flere detaljer

Mere info

Yering Station blev, med sin placering i hjertet af Yarra Valley, den første vingård i Victoria. De første vinstokke blev plantet i området, hvor der ikke tidligere havde været dyrket vin, i 1838. Rathbone-familien købte denne historiske vinejendom i 1996, som markerede starten på en ny æra med opførelsen af en højteknologisk vingård samt prisbelønnede vinturistmål. Gården strækker sig over 270 ha, som er fordelt på 4 parceller.

De primære druer er Pinot Noir og Chardonnay, men også andre druer som Shiraz, Cabernet og Sauvignon Blanc findes på vingårdens jord. Den familieejede vingård Yering Station er blevet anerkendt for sit store engagement i fremstillingen af vin i topklasse. Yearing Station blev i 2005 kåret til Turisme Awards Hall of Fame for at være det bedste turisme vineri. Gården er kendt for at skabe prisbelønnede vine af den fineste kvalitet, og modtog i 2004 den prestigefyldte titel "Winemakers of the Year" ved International Wine and Spirit Competition i London.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316562001722

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Yarra Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Anmeldelser

90 POINT AF James Halliday

Velegnet til

Little Yering Chardonnay kan eksempelvis nydes til laks, skaldyr, fjerkræ eller til lette pastaretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Little Yering Chardonnay, Australien Yering Station