Le Temps des Gitans, hvidvin, Frankrig

Vis stort billede Tilføj
Le Temps des Gitans, hvidvin, Frankrig, 2013

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Klar, strågul farve med en tydelig blomsteraroma. Eksotisk og citronagtig næse, livlig i smagen. Thierry Julien er en stor fan af sigøjner musik og ønskede at producere en vin, mindede ham om det dvs. festlig, let og overraskende, der skal deles med venner. Illustrationer på label- og kork er tegnet af Cabu, der tragisk mistede livet i terrorangrebet på Charlie Hebdo avisen i Paris, januar 2015.

Flere detaljer

Mere info
Vinen kommer fra Sydfrankrig og navnet på vinen – Gitans, der betyder sigøjnere – og etiketten refererer til producentens kærlighed til sydfransk sigøjnermusik (à la Gipsy Kings). Den er lavet på den ligeledes meget sydfranske drue Carignan, som ofte giver rå og kantede vine, men til denne vin har man anvendt en metode, der betoner de frugtige aspekter i druen. Nyd den evt. med en isterning eller to; det tager denne saftige vin ikke skade af.

I slutningen af 1980'erne besluttede Thierry Julien at slå sig ned og overtage slægtsgården, hjulpet af sin far. Meget hurtigt, besluttede hans bror Pascal, en lærer på en handelsskole, at slutte sig til dem og Le Mas De Janiny blev født. Overgangen til økologisk vinproduktion blev straks iværksat.
PRODUKTDETALJER
Reference

3770002293249

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Languedoc

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

60% Sauvignon Blanc, 20% Grenache blanc, 20% Vermentino

Serveres ved

8-12 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Aperitif, tapas mv.

Konservering

Indeholder sulfitter

Le Temps des Gitans, hvidvin, Frankrig Mas de Janiny