Hahn Winery Estate Chardonnay, USA

Vis stort billede
Hahn Winery Estate Chardonnay, USA

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne gyldne Chardonnay fylder næsen med behagelige aromaer af moden pære, violer og lavendel. Forfriskende, moden og levende med en saftig, afbalanceret smag af grøn æble, pære og citrus tilsat en smuk dosis eg på den lange, luksuriøse finish. En tydelig cremethed på ganen viser den franske egs aldring og tilfører denne fyldige Chardonnay en følelse af overflod og raffinement.

Flere detaljer

Mere info

Langs Californiens Central Coast ligger det berømte Monterey County, og inden for dette, Santa Lucia Highlands, hjemmet for Hahn Familiens vingård. Nicolaus ("Nicky") Hahn og hans kone Gaby fik en kærlighed til vine fra Californien i midten af 1970’erne. En to-årig søgen førte dem til den betagende skønhed og de ideelle vækstbetingelser i Monterey County, hvor de efterfølgende har købt to gårde til at plante vinmarker og starte et vinbrug.

Deres første vine, solgt under navnet Smith & Hook, har modtaget adskillige priser og anmelderroser.I 1991 besluttede Nicky at følge op hans succes med Smith & Hook, og oprettede et nyt vinmærke med navnet Hahn Estates. Hahn mærket blev skabt til at fremvise tilgængelige og attraktivt prissatte vine fra familiens Monterey County vinmarker.

Hahn vine er fremstillet af fem vinmarker beliggende i Santa Lucia Highlands og Monterey County. Denne region kan prale af at have de mest forskellige klimatiske forhold i en region i Californien. Vind og tåge interagere med solens stråler til at bremse druens modning, hvilket giver en op til to måneder længere vækstsæson end i varmere regioner. Disse forhold skaber frugt med mere varieret intensitet, smag, dybde og struktur, og dermed ekstraordinære vine. På tysk betyder "Hahn" hane, og af denne grund udsmykker en hane Hahn Estates etiketten, til ære for Hahn Familie europæiske kulturarv.

PRODUKTDETALJER
Reference

86788555901

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Santa Lucia Highlands, Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Velegnet til

Velegnet til en cremet risotto med skaldyr.

Konservering

Indeholder sulfitter

Hahn Winery Estate Chardonnay, USA Hahn Family Wines