Gregorio Inzolia "Vigna di Marì", Italien

Vis stort billede
Gregorio Inzolia "Vigna di Marì", Italien

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Farven er strågul. Duften er intens og aromatisk med noter af fersken, melon og blomster. Smagen er medium-fyldig, elegant og aromatisk samt gentager duftnoterne og opleves derudover frisk, tør med vedvarende behagelig eftersmag.

Det er 11 år gamle vinstokke i vulkansk jord, der er basis for denne hvidvin. Vinen vinificeres i temperaturregulerede ståltanke og lagres efterfølgende 3 måneder på ståltanke og dernæst minimum 3 måneder på flaske inden frigivelse til salg.

Flere detaljer

Mere info

Det er nu anden generation, (datter og svigersøn), der har overtaget driften af vingården efter Ugo Testoni. De Gregorio består af 30 ha jord, hvoraf ca. halvdelen er tilplantet med vinstokke. Efter man de seneste ca 6-8 år har investeret markant i vingård og udstyr, fremstår De Gregorio som en af Siciliens højt kvalitative fortolkere af hhv. de lokale druer og de internationale.

Sciacca, som området hedder, hvor vingården befinder sig; ligger på den sydvestlige side af Sicilia og byder vinstokkene på vulkansk jord og tørre vinde med genspejling i Middelhavet. Dette er fundamentet for produktion af vin af stor kvalitet.

PRODUKTDETALJER
Reference

8034125430802

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Sicilien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Inzolia

Serveres ved

10-12 °C

Velegnet til

Aperitif, diverse fisk og skaldyr, lyst kød med milde saucer

Konservering

Indeholder sulfitter

Gregorio Inzolia "Vigna di Marì", Italien Cantina de Gregorio