Gregorio Inzolia "Rahana", Italien

Vis stort billede
Gregorio Inzolia "Rahana", Italien

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Farven er strågul. Duften er eksplosiv og aromatisk med noter af fersken, melon og blomster. Smagen er fyldig, elegant og aromatisk samt gentager duftnoterne og opleves derudover frisk, tør med vedvarende behagelig eftersmag.

Det er 22 år gamle vinstokke i vulkansk jord (dvs. jorden er rig på ler, kalk, kalium, mangan og jern), der er basis for denne hvidvin. Høstudbyttet er nede på 65hl/ha. Vinen vinificeres i temperaturregulerede ståltanke og lagres efterfølgende 6 måneder på ståltanke og dernæst minimum 3 md på flaske inden frigivelse til salg.

Flere detaljer

Mere info

Det er nu anden generation, (datter og svigersøn), der har overtaget driften af vingården efter Ugo Testoni. De Gregorio består af 30 ha jord, hvoraf ca. halvdelen er tilplantet med vinstokke. Efter man de seneste ca 6-8 år har investeret markant i vingård og udstyr, fremstår De Gregorio som en af Siciliens højt kvalitative fortolkere af hhv. de lokale druer og de internationale.

Sciacca, som området hedder, hvor vingården befinder sig; ligger på den sydvestlige side af Sicilia og byder vinstokkene på vulkansk jord og tørre vinde med genspejling i Middelhavet. Dette er fundamentet for produktion af vin af stor kvalitet.

PRODUKTDETALJER
Reference

8034125430017

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Sicilien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Inzolia

Serveres ved

10-12 °C

Velegnet til

Aperitif, diverse fisk og skaldyr, lyst kød med milde saucer

Konservering

Indeholder sulfitter

Gregorio Inzolia "Rahana", Italien Cantina de Gregorio