Graham Beck Waterside Chardonnay, Sydafrika

Vis stort billede Tilføj
Graham Beck Waterside Chardonnay, Sydafrika

75,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har et flot grønt skær. Bouqueten har toner af frisk citron tilsat en anelse tropiske frugter. Den faste syre har en nuanceret smag af melon og citron samt et strejf af mineraler. Eftersmagen er flot og lang.

Flere detaljer

Mere info

Vinens håndplukkede druer høstes i februars kølige morgentimer. Druerne afstilkes omgående og presses nænsomt. Saften får lov at hvile natten over, hvorefter den bliver overført til tanke af rustfri stål. Vinen får lov at ligge i 6 uger ved 14-16 °C, hvorefter den tappes på flaske.

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000047

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Område

Western Cape, Robertson Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Velegnet til

Fin ledsager til lette frokoster, grillet kylling og fiskeretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Waterside Chardonnay, Sydafrika Graham Beck Wines