Graham Beck The Game Reserve Chenin Blanc, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck The Game Reserve Chenin Blanc, Sydafrika

139,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Druerne til vinen håndplukkes fra 40-45 år gamle bush vinstokke. De vokser på marker, hvor klimaet giver dem regn, sydøstlige vinde og masser af sol. Vinen har tydelige toner af tropiske frugter, melon, moden ananas, fersken og honning. Smagen er saftig og fyldig med moden tropisk frugt efterfulgt af en ren, sprød og lang eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000658

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

13,8%

Område

Western Cape

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chenin blanc

Velegnet til

Velegnet ledsager til Alfresco frokoster, fisk, kylling, fyldige pasta retter og krydret mad.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck The Game Reserve Chenin Blanc, Sydafrika Graham Beck Wines