Graham Beck Sauvignon Blanc, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Sauvignon Blanc, Sydafrika

97,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Druerne sorteres omhyggeligt før de bliver presset og sat til gæring ved en temperatur 12 - 15°C. på i rustfrie ståltanke. Vinens farve er lys strågul, med en intens frugtagtig bouquet samt en frisk, fyldig og frugtagtig smag der varer ved. Bestemt en af de bedre hvidvine fra Sydafrika.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000504

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Område

Franschhoek

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sauvignon Blanc

Velegnet til

Fisk og skaldyr, magert fjerkræ, pasta.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Sauvignon Blanc, Sydafrika Graham Beck Wines