Graham Beck Chardonnay/Viognier, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Chardonnay/Viognier, Sydafrika

85,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Begge de benyttede druer håndplukkes , Viognier i starten af marts og Chardonnay i starten af februar. Druerne gæres hver for sig, hvorefter de blandes. Vinen har friske toner af citron og citrus fra Chardonnay, mens Viognier bidrager med abrikos og tørrede ferskner. Smagen er en eksplosion af tropiske frugter afsluttet med en frisk lang eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000566

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Western Cape, Robertson Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

84 % Chardonnay, 16% Viognier

Velegnet til

Ideel ledsager til gravad laks, skaldyr og lette fiskeretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Chardonnay/Viognier, Sydafrika Graham Beck Wines