Graham Beck Chardonnay, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Chardonnay, Sydafrika

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en flot limegrøn farve med et smukt gyldent skær. En blød smag af nougat honning og citrusbouquet. Smagen er indtagende og kompleks med toner af lime tilsat en elegant og sprød afslutning.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000368

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

13,3%

Område

Western Cape

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Velegnet til

Velegnet ledsager til skaldyr og grillet frisk fisk.Også fantastisk til fjerkræ og pasta retter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Chardonnay, Sydafrika Graham Beck Wines