Graham Beck Bowed Head Chenin Blanc, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Bowed Head Chenin Blanc, 2011, Sydafrika

143,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Navnet på vinen er inspireret af den holdning kroppen får, når gamle ”Bush” vine modtager pleje; knælende med et bøjet hoved. Det er en opgave der kræver ærbødighed og respekt for de 40-45 år gamle vinstokke.

Vinen er bred og tiltalende med toner af abrikos og hvide ferskner, konserveret kvæde og moden ananas varianter i næsen. En fuld og cremet smag med fornemmelse af modne tropiske frugter og sarte antydninger af krydderi og mandler suppleret med en lang ren og skarp citrus eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000986

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Område

Paarl

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chenin blanc

Velegnet til

Velegnet ledsager til Alfresco frokoster, fisk, kylling, fyldige pasta retter og krydret mad.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Bowed Head Chenin Blanc, Sydafrika Graham Beck Wines