Gallo Winemakers Seal, hvid, Californien, USA

Vis stort billede Tilføj
Gallo Winemakers Seal, hvid, Californien, USA

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne hvidvin er let fyldig, velbalanceret og let tilgængelig. En tydelig smag af grønne æbler sammen med dufte af træfrugt og med hints af gedeblad og orangeskal. Vinens delikate finish har en behagelig balance mellem syre og noter af figen og pære. Nyd vinen året rundt. Vinen passer perfekt til grillet kylling, cremede pastaretter eller krydrede Thai nudler.

Flere detaljer

Mere info

E. & J. Gallo Winery er blevet en af de førende vingårde i verden indenfor dyrkning af druer og fremstilling af vin og ligeledes også indenfor distribution og markedsføring af vine overalt i verden. Med hovedsæde i Modesto i Californien er Gallo stadigvæk et familieejet firma med mere end 4.600 ansatte. I 1974 startede man firmaet Gallo International, som stadig blev større og større gennem de efterfølgende tre årtier. I dag er Gallo Winery den anden største vingård i verden, når man taler om volumen, og Gallo International alene er det ellevte største, og sælger mere en 12 millioner kasser vin i 93 lande. Gallo Winery har regionale hovedkontorer i Tokyo, London, Frankfurt, Miami, Mexico City og Toronto, samt 16 lokale kontorer i Europa, England, Latinamerika, Canada og Asien.

Gallo Family Vineyards hvidvin – ikke årgangsvin, er fremstillet af en blanding af flere druevarianter bl.a. French Colombard, Chenin Blanc, og Sauvignon Blanc, alle høstet fra vinmarker i Central Valley, Californien.

Dalen ligger ca. 1½ times kørsel fra San Francisco by ved foden af Sierra Nevada bjergene. Bjergene skaber et beskyttet klima for vinmarkerne. I en stor del af vækstsæsonen nyder regionen godt af gentagne varme dage og kølige nætter. Denne kombination af jævne temperaturer fremmer modningen af druerne i et stille og roligt tempo. Jo længere tid druerne er om at modnes, jo mere tid er der til at de kan vokse sig kraftige og fulde af smag – herlige egenskaber, som vinmagerne kan tilføre den færdige vin.

PRODUKTDETALJER
Reference

85000011874

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

9,50%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Serveres ved

12 °C

Velegnet til

Grillet kylling, cremede pastaretter eller krydrede Thai nudler

Konservering

Indeholder sulfitter

Gallo Winemakers Seal, hvid, Californien, USA Gallo Winery