Fiano Salento Bianco IGP ''Poesia'', Italien

Vis stort billede
Fiano Salento Bianco IGP ''Poesia'', Italien

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen byder på en intens duft med blomster og toner af dejlig honning samt hasselnød. Med sin friske og delikate smag har vinen en dejlig afbalancering og en god eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Puglia regionens vine har efterhånden fået rigtig mange venner fra det danske land. Med lederne, Giuseppe og Vito, har Mediterranea allerede vist fremragende resultater når det kommer til vine af druesorter: Negroamaro og Primitivo. Vingården tilbyder endvidere en bred vifte af 20 forskellige vine, og Mediterranea fremstår derfor i dag som en vinproducent hvor pris/kvalitetsratio er i kundens favør.

Producenten søger konstant efter at optimere kvaliteten, hvorfor der ofte investeres i nye produkter til kælderarbejdet. I november 2011 modtog henholdsvis guldmedalje for den Negroamaro-baserede "IlNobile/PrimoNobile" 2010 og sølvmedalje for "Don Vito Prestige" 2010. - "Don Vito Prestige" 2010 har desuden i vinbibelen "Gambero Rosso"-2012-udgaven modtaget endog meget anerkendende 2 vinglas. - En uhyre sjælden anerkendelse for en så prisattraktiv vin.

PRODUKTDETALJER
Reference

8028994000174

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Puglia

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Fiano

Serveres ved

12 °C

Velegnet til

Velegnet til fisk, fjerkræ og antipasti.

Konservering

Indeholder sulfitter

Fiano Salento Bianco IGP ''Poesia'', Italien Vinicola Mediterranea