Dog Point Chardonnay, New Zealand

Vis stort billede
Dog Point Chardonnay, New Zealand

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette er en Chardonnay med et flot strågyldent skær og en fyldig næse med noter af figen, grapefrugt og ristet nødder. Vinen er en såkaldt "fuldblodsvin", hvilket betyder at den har en voldsom krop og styrke kombineret med en rank og præcis struktur. I smagen er der nuancer af citrus og nanas, og vinen afsluttes med en lang og varmende eftersmag.

92+ point - Wine Advocate/Lisa Perrotti-Brown:

"The 2012 Chardonnay exudes gorgeous pineapple, green mango and white peach notes with underlying hints of honeyed toast, cashews and cedar. Medium to full-bodied, it is densely packed with tropical and stone fruit flavors complimented with honey-nut nuances, refreshing acid and a long, toasty finish."

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset ligger i den sydlige del af Wairau Plains, nærmere betegnet området Dog Point. Dette område hedder Dog Point, da det tidligere var et område, hvor vilde hunde hørte til. Vinhuset er drevet af to familier, Wendy og James Healy samt Margaret og Ivan Sutherland. Deres vinproduktionsmetode er meget "hands on" igennem hele processen for at sikre en god kvalitet og at alt kører som det skal. I Dog Point-området er der mange tørre og solskinsrige dage samt kølige nætter. Dette klima giver vine med koncentrerede frugtnuancer.

PRODUKTDETALJER
Reference

9421018110023

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Marlborough

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Anmeldelser

92+ point - Wine Advocate/Lisa Perrotti-Brown

Velegnet til

Fisk, skaldyr, kylling og grillet svinekød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Dog Point Chardonnay, New Zealand Dog Point Vineyard