Crystal Bay Chardonnay, Australien

Vis stort billede
Crystal Bay Chardonnay, Australien

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I glasset er vinen funklende klar med en livlig og frisk bouquet af citrus, frisk græs og lidt tropiske frugter. Smagen er fyldig og koncentreret. Man fornemmer solens indflydelse, som giver vinen stor fylde og blød balanceret eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Druerne er høstet ved optmal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

Padthaway er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette har ført til,at nogle af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region.

Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfor minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandressourcer i undergrunden. Der fremstills vine på mange forskellige druer i området, Shiraz er den foretrukne til rødvinene, og de bedste hvidvine fremstilles på Chardonnay.

PRODUKTDETALJER
Reference

5727510622274

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Padthaway

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Fiskeretter og salater med fjerkræ.

Konservering

Indeholder sulfitter

Crystal Bay Chardonnay, Australien Crystal Bay