Cloudy Bay Chardonnay, New Zealand, 2013

Vis stort billede
Cloudy Bay Chardonnay, New Zealand, 2013

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Cloudy Bay Chardonnay 2012 har en smuk gylden farve. Vinens duft er en kombination af hvid chokolade, cashew nødder og moden fersken, efterfulgt af dufte af pink grapefrugt og hvide blomster. Smagsnuancerne byder velkommen med en lys syrlig balance af moden nektarin, nougat, og ristet toast. Smagen er intensiv med en indbydende silkeblød finish.

Flere detaljer

Mere info

Cloudy Bay Vingården blev etableret i 1985 i Wairau Valley, Marlborough. Vingården fik sit navn efter bugten i den østlige udkant af Wairau Valley, som blev navngivet af Kaptajn Cook på sin rejse til New Zealand i 1770. Innovation, ekstrem opmærksomhed på detajer og regionalt udtryk, er grundstenene i Cloudy Bay vingårdens produktion. Regionen er unik i sin kølighed og de maritime omgivelser, og nyder de længste solskins timer i hele New Zealand.

De Primære vinsorter der produceres er Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir, dertil komme mindre produktioner af Gewurztraminer, Riesling og Pinot Gris.Efter at vinen er blevet håndplukket og forsigtigt presset, gæres vinen på fade af 100 fransk eg. Vinen forbliver i fadet i 1 år, og bliver jævnligt omrørt.

PRODUKTDETALJER
Reference

9418408050014

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Wairau Valley, Marlborough

Årgang

2013

Druesorter

100% Chardonnay

Konservering

Indeholder sulfitter

Cloudy Bay Chardonnay, New Zealand, 2013 Cloudy Bay