Cesari Soave Classico, Italien

Vis stort billede
Cesari Soave Classico, Italien

64,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en klar, gylden farve med strå gule nuancer. Bouqueten har toner af honning og frugt. Smagen er delikat og har en behagelig sød frugtsmag og en god syre kontrast. Vinen har sin oprindelse fra de traditionelle Soave områder: Monteforte d'Alpone og Mentecchia de Crosera.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834306004

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Garganega, Trebbiano

Serveres ved

10-12 °C

Velegnet til

KAnbefales til lette fiskeretter, forretter og som aperetif.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Soave Classico, Italien Cesari S.p.A. Italy