Cesari Pinot Grigio, Italien

Vis stort billede
Cesari Pinot Grigio, Italien, 2014

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Pinot Grigio har en lys strågul farve og en frisk duft af citrus, melon, mandler og blomst. Smagen er fyldig tør, krydret og velbalanceret med vedvarende antydninger af frugt.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne.

Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol. Cesari er blandt andet blevet kåret til "Italian Wine Producer of the Year" på The International Wine & Spirit Competition 2004 og 2006.Druerne til denne vin håndplukkes de første 10 dage af september. Mosten, som fremkommer ved at presse de hele druer, skal gærer ved en kontrolleret temperatur. Når foråret banker på, hældes vinen på flasker og lagres i yderligere to måneder.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834357006

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Område

S. Pietro og Cavaion Veronese

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Grigio

Velegnet til

Meget velegnet til lyst kød og alle slags fiske-/seafood retter. Også fortræffelig som aperitif.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Pinot Grigio, Italien Cesari S.p.A. Italy