Cesari Lugana Cento Filari, Italien

Vis stort billede
Cesari Lugana Cento Filari, Italien

114,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en lys, strå gul farve og intense noter af frugter og blomster. Smagen giver en god balance mellem syre og mineraler, og er en fyldig, blød vin med vedholdende eftersmag.Næsten 20% af druerne modnes på afskårne ranker, for at opnå strukturen og koncentrationen i vinen. Fremstillingen foregår ved at druerne forsigtigt presses og gæres ved en temperatur på 18-20 grader.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834393004

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,3%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

5% Turbiana og 5% Chardonnay

Serveres ved

10-12 °C

Velegnet til

Kan drikkes som aperitif eller til lyse fisk og skaldyr.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Lugana Cento Filari, Italien Cesari S.p.A. Italy