Castillo de Monjardin Chardonnay, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Castillo de Monjardin Chardonnay, Spanien

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lys gul farve med et grønt skær. Intens, frisk og frugtrig aroma med noter af citrus og grønne æbler. En fyldig hvidvin med en god balance mellem fedme og syre og med en behagelig lang eftersmag. Harmonisk og stilren hvidvin. Bør nydes ung!

Flere detaljer

Mere info

Bodegas Castillo de Monjardins historie strækker sig tilbage til 1986, hvor man påbegyndte en omstrukturering af familievingården ved Villamayor de Monjardin. Vinhuset lægger stadig i dag særlig vægt på, at jorden skal være perfekt, da den sætter sit tydelige aftryk på vinens karakter og kvalitet.

Vingården ligger således også i et optimalt område til vinproduktion, nemlig San Esteban-dalen i hjertet af Tierra Estella, Navarra. Her råder Castillo de Monjardin i dag over 220 hektar vinmarker, der hvert år giver et afkast på 1,5 mio. kilo druer af sorterne Chardonnay, Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Merlot. Temperaturen i området er perfekt, ligesom placeringen af markerne 600 meter over havets overflade er med til at give vinene deres karakteristiske friskhed.

PRODUKTDETALJER
Reference

8428570500911

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Navarra

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Konservering

Indeholder sulfitter

Castillo de Monjardin Chardonnay, Spanien Bodegas Castillo de Monjardin