Bodegas Marqués de Riscal 1860, Verdejo, Spanien

Vis stort billede
Bodegas Marqués de Riscal 1860, Verdejo, Spanien, 2013

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en lys strågul farve, som er at forvente fra Verdejo druen. Vinen har en høj aromatisk intensitet med aromaer af tropiske frugter og med hints af fennikel og friskt græs. Smagen er meget forfriskende, men på samme tid sirupsagtig og med en smule bitter finish, som er typisk for disse druer, og som gør den behagelig og let at drikke. Alt i alt en frisk og velbalanceret vin, der egner sig fint til fisk, skaldyr, skinke, pastaretter, kylling og kolde kødretter.

Flere detaljer

Mere info

Bodegas de los Herederos har 225 hektar vinmarker med, blandt mange andre, den fantastiske Verdejo vinstok. Dette er en meget anvendelig drue med masser af karakter og personlighed, som passer godt til de ekstreme vækstbetingelser.

Efter plukning af druerne, samt nedkøling gennemgår Verdejo druerne sammen med Viura druen, som også vokser i Rueda, en udblødningsproces for at opnå den bedst mulige aroma fra skinnet, og for at forøge vinens blødhed. Når mosten er filtreret og klar gæres den i 20 dage ved en kontrolleret temperatur for at bevare den fulde frugtige karakter. Efter en kortere lagringsperiode kommer vinen på flaske.

PRODUKTDETALJER
Reference

8410866432006

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Duero River, Rueda

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Verdejo

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Fisk, skaldyr, skinke, pastaretter, kylling og koldt kød

Konservering

Indeholder sulfitter

Bodegas Marqués de Riscal 1860, Verdejo, Spanien Marques de Riscal