Bodega Norton Finca La Colonia Torrontes, Argentina

Vis stort billede Tilføj
Bodega Norton Finca La Colonia Torrontes, Argentina

64,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En grøn/gullig farve med gyldne reflekser.En typisk Torrontes duft af hvide ferskner, rosenblade og jasmin.En behagelig frugtrig smag med flot balance mellem frugt og syre.

BEMÆRK: Salling lagerfører både årgang 2010 og 2013 af denne vin. Ved bestilling kan vi ikke garantere levering af en specifik årgang, men årgangene er ens i smag og kvalitet.

Flere detaljer

Mere info

I 1895, grundlage den engelske jernbane ingeniør Edmund James Palmer Norton, Vingården Bodega Norton.Han tilplantede sine marker med vinstokke importeret fra Frankrig og skabte herved Argentina´s første vinbrug.En af de importerede vinsorter var druen Malbec.

Denne drue som i Frankrig (hoveddruen i Cahors) kendes under navnene Auxerrois eller Cot, viste sig at give bemærkelsesværdig gode resultater i Argentina, hvorfor den i årenes løb nærmest har erhvervet sig en position som Argentinas nationaldrue.Det er gået stærkt siden 1989, hvor den østrigske forretningsmand Gernot Langes Swarowski overtog Bodega Norton. Sønnen Michael er daglig leder. Han deler sin fars perfektionistiske indstilling, har gennemrenoveret og perfektioneret de gamle kældre og indført up to date teknik i vinmarkerne.Med Jorge R. Riccitelli, som vinmager, udgør de sammen et nyt dynamisk team. Jorge R. Riccitelli kan trække på konsulenter fra USA, Australien og Frankrig. Han kan derved sikrer al den ekspertise, der kræves til topvine.

Den tidligere leder af Argentina´s forsknings institut i vitikultur, Carlos Tizio-Mayer, uddannet på universitetet i Davis, Californien, er chef i de godt 200 ha store vinmarker. Det solrige og meget tørre klima har gjort det muligt for Norton at drive vinmarkerne efter økologiske principper.

PRODUKTDETALJER
Reference

7792319008305

Land

Argentina

Område

Finca La Colonia, Mendoza.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Torrontes

Konservering

Indeholder sulfitter

Bodega Norton Finca La Colonia Torrontes, Argentina Bodega Norton