Bertani Soave Vintage Edition DOC, Italien

Vis stort billede
Bertani Soave Vintage Edition DOC, Italien

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Fantastisk duft med nuancer af grønne æbler, hyldeblomst, jasmin, ananas og kalk. Smagen er mineralsk som stor Sancerre - her bakket op af en cremet frugt med nuancer af bl.a. selleri, grønne æbler, grape, ananas og fersken. Sublim klassisk Soave fra Bertani og et fornemt match til et bredt udvalg af retter med fisk/skaldyr. Vinens dybde kan også matche lyst kød, vitello tonnato og ikke for krydrede thai-retter.

100% Gàrganega fra Soave Classico DOC området. Ca. 40% af druerne plukkes tidligt mod slutningen af september for bidrage med friskhed og syre. De resterende druer høstes i slutningen af oktober for højere sukker og frugtkoncentration. Gæret delvist med drueskallerne og kun meget let filtreret.

Flere detaljer

Mere info


Casa Vinicola Bertani vinhuset blev opført af Gaetano og Giovan Battista Bertani i året 1857. Senere besluttede man internt i familien, at lade et vineri opføre i byen Grezzana. I 1953 besluttede man at udvide vineriet og erhvervede derfor The Novare Estate ved byen Arbizzano, der er beliggende nord fra Verona.

Selve vineriet betragtes som værende et af de smukkeste i det dejlige Valpolicella Classico område. Selve vinhuset er en af de få vinproducenter, der ikke køber deres druer andetsteds. De bruger derfor udelukkende selvproducerede druer, og kan på den måde selv følge og kontrollere hele processen fra start til slut.

Bertani ejer i dag over 250 hektar i Valpolicella Classico området, men der dyrkes kun vinstokke på de 130 hektar, da resten er natur for at sikre god biodiversitet. Alle markerne er under konvertering til økologisk dyrkning, som de forventer færdigt i senest 2017.

Alt i hele produktionen er de senere år optimeret, hvilket vil sige at vinene fortsat laves efter de klassiske forskrifter, men med det bedste mulige udstyr til rådighed. Bertani producerer i dag ikke kun de kendte vine som Secco Bertani, Villa Arvedi eller Amarone Classico, men også bl.a. flot Soave og IGT Verona. Et vinhus i særklasse - ikke blot i Veneto og Italien - men i hele verden.
PRODUKTDETALJER
Reference

8008326119156

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Veneto, Soave

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Gàrganega

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Fisk og skaldyr, lyst kød, vitello tonnato og ikke for krydrede thai-retter

Konservering

Indeholder sulfitter

Bertani Soave Vintage Edition DOC, Italien Bertani