Barmès Buecher Riesling Hengst Grand Cru, Frankrig

Vis stort billede
Barmès Buecher Riesling Hengst Grand Cru, Frankrig

339,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Grand Cru marken Hengst er byen Wintzenheims stolthed, og en af de kendteste i Alsace. Jordbunden er tung med ler og limsten på en kalkholdig undergrund. Det giver længelevende, kraftfulde, komplekse og "virile" vine. Vinen fremstår som en formidabel, dyb, nuanceret og kraftfuld Riesling, med et væld af fine mineralske toner i den krystalklare smag. Dette er stor Riesling. Anbefales til f.eks. kammuslinger, pighvar eller en lagret gedeost. Vi anbefaler at servere vinen ved 8° - 10°C.

Flere detaljer

Mere info

Domaine Barmès Buecher er beliggende i Wettolsheim, en af de største byer i Alsace. Domaine blev skabt i 1985 af Geneviève Barmes (født Buecher) og Francois Barmès med vinmarker, der havde været i familien siden det 17. århundrede.

I 1995 konverterede Domainet til biodynamik og i 1998 blev de certificeret. Fra 2002 har de været medlem af Biodyvin. Francois døde i 2011, og siden da har børnene Sophie og Maxime i samarbejde med Geneviève overtaget alt arbejdet på Domainet. Deres filosofi er, at en flaske Barmès Buecher (som er resultatet af nøje tilrettelagt arbejde, der finder sted dag og nat 365 dage om året) skal vise det sandeste og reneste udtryk for hver enkel druesort.

PRODUKTDETALJER
Reference

3760161041089

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Riesling

Serveres ved

8-10 °C

Anmeldelser

4 stjerner, smag og behag

Velegnet til

Kammuslinger, pighvar eller en lagret gedeost

Konservering

Indeholder sulfitter

Barmès Buecher Riesling Hengst Grand Cru, Frankrig Domaine Barmès Buecher