Barmès Buecher Pinot Gris Pfleck, Frankrig

Vis stort billede
Barmès Buecher Pinot Gris Pfleck, Frankrig

219,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En fantastisk fyldig pinot Gris fra Alsace med honningagtig sødme, der er velegnet til at hygge sig med, men som også kan bruges sammen med sushi eller foie gras.

Flere detaljer

Mere info

19,5/20 point hos Forlaget SMAG:
"Smagen har en raffineret, lang og honningkrydret sødme og dryp af fine, balancerende mineraler. Det er en fyldig og yndefuld Pinot Gris, den er koket og balsamisk, og sødmen er så dominerende - og syren så flygtig - at det er hyggevin til kælne øjeblikke, mens den er besværlig til mad, måske undtaget foie gras og sushi. Men den er også et glas ophøjet elegance i sig selv. Fremragende og fremragende lavet."
- Henrik Oldenburg, Forlaget SMAG, Januar 2015

Domaine Barmès Buecher er beliggende i Wettolsheim, en af de største byer i Alsace. Domaine blev skabt i 1985 af Geneviève Barmes (født Buecher) og Francois Barmès med vinmarker, der havde været i familien siden det 17. århundrede.

I 1995 konverterede Domainet til biodynamik og i 1998 blev de certificeret. Fra 2002 har de været medlem af Biodyvin. Francois døde i 2011, og siden da har børnene Sophie og Maxime i samarbejde med Geneviève overtaget alt arbejdet på Domainet. Deres filosofi er, at en flaske Barmès Buecher (som er resultatet af nøje tilrettelagt arbejde, der finder sted dag og nat 365 dage om året) skal vise det sandeste og reneste udtryk for hver enkel druesort.

PRODUKTDETALJER
Reference

3760161041096

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

13,8%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Pinot Gris

Serveres ved

8-10 °C

Anmeldelser

19,5/20 point hos Forlaget SMAG, Januar 2015

Velegnet til

Foie gras og sushi

Konservering

Indeholder sulfitter

Barmès Buecher Pinot Gris Pfleck, Frankrig Domaine Barmès Buecher