Barmès Buecher Pinot Blanc Rosenberg, Frankrig

Vis stort billede Tilføj
Barmès Buecher Pinot Blanc Rosenberg, Frankrig

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen fremstår med en vis fedme, god frugtighed og tør lang eftersmag. På Rosenberg vinmarken er jordbunden hovedsagelig lerholdig kalksten, kridt og sandsten hvilket giver en ualmindelig udtryksfuld Pinot Blanc. Vi anbefaler at servere vinen ved 8° - 10°C. Den vil passe fortrinligt til sommerens salater, ovnbagt hvid fisk, eller bare som et dejligt hyggeglas.

Flere detaljer

Mere info

Domaine Barmès Buecher er beliggende i Wettolsheim, en af de største byer i Alsace. Domaine blev skabt i 1985 af Geneviève Barmes (født Buecher) og Francois Barmès med vinmarker, der havde været i familien siden det 17. århundrede.

I 1995 konverterede Domainet til biodynamik og i 1998 blev de certificeret. Fra 2002 har de været medlem af Biodyvin. Francois døde i 2011, og siden da har børnene Sophie og Maxime i samarbejde med Geneviève overtaget alt arbejdet på Domainet. Deres filosofi er, at en flaske Barmès Buecher (som er resultatet af nøje tilrettelagt arbejde, der finder sted dag og nat 365 dage om året) skal vise det sandeste og reneste udtryk for hver enkel druesort.

PRODUKTDETALJER
Reference

3760161041065

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Pinot Blanc

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Salater, ovnbagt hvid fisk

Konservering

Indeholder sulfitter

Barmès Buecher Pinot Blanc Rosenberg, Frankrig Domaine Barmès Buecher