Barmès Buecher Gewurztraminer Steingrübler Vendange Tardive Grand Cru 0,5l, Frankrig

Vis stort billede
Barmès Buecher Gewurztraminer Steingrübler Vendange Tardive Grand Cru 0,5l, Frankrig

339,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Grand Cru marken Steingrübler er beliggende i Wettolsheim, og jordbunden er stenet kalkholdig ler og sandsten. Navnet Steingrübler stammer i øvrigt fra et gammelt nedlagt stenbrud. Druerne høstes normalt sidst i november eller først i december, og vinen er fantastisk rig på karakter og finesse. Ofte er disse druer angrebet af 'pourriture noble', som også kendes under navnet 'den ædle råddenskab', som giver vinen en særlig karakter. Vinen har en sjælden balance mellem sødme, frugt, styrke og finesse, hvilket gør at vinen i sig selv er en fantastisk oplevelse. Perfekt til blåskimmeloste, foie gras og frugttærter. Vi anbefaler at servere vinen ved 8° - 10°C.

Flere detaljer

Mere info

Domaine Barmès Buecher er beliggende i Wettolsheim, en af de største byer i Alsace. Domaine blev skabt i 1985 af Geneviève Barmes (født Buecher) og Francois Barmès med vinmarker, der havde været i familien siden det 17. århundrede.

I 1995 konverterede Domainet til biodynamik og i 1998 blev de certificeret. Fra 2002 har de været medlem af Biodyvin. Francois døde i 2011, og siden da har børnene Sophie og Maxime i samarbejde med Geneviève overtaget alt arbejdet på Domainet. Deres filosofi er, at en flaske Barmès Buecher (som er resultatet af nøje tilrettelagt arbejde, der finder sted dag og nat 365 dage om året) skal vise det sandeste og reneste udtryk for hver enkel druesort.

PRODUKTDETALJER
Reference

3760161041126

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

50 cl

Område

Alsace

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Gewurztraminer

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Blåskimmeloste, foie gras, frugttærter

Konservering

Indeholder sulfitter

Barmès Buecher Gewurztraminer Steingrübler Vendange Tardive Grand Cru 0,5l, Frankrig Domaine Barmès Buecher