Barefoot White Zinfandel Rosé, Californien, USA

Vis stort billede Tilføj
Barefoot White Zinfandel Rosé, Californien, USA

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne Zinfandel har en behagelig pink farve, som skyldes en begrænset kontakt mellem skinnet og juicen. Vinen har en medium fylde med dominerende noter fra hindbær, jordbær samt vandmelon og et hint af blomsteragtige noter. Selvom vinen er dejlig frugtig, har den en passende sprødhed, som kommer fra lagringen på kølige rustfrie ståltanke.

Flere detaljer

Mere info
Zinfandel har en lang historie i Californien, som rækker helt tilbage til midten af år 1900. Zinfandel-druen trives godt under varmere forhold, og den nyder især godt af det beskyttede miljø ved Central Valley, som skyldes bjergene og som gør, at vækstperioden bliver noget længere end normalt.

E. & J. Gallo Winery er ikke blot en af de førende vingårde i verden i forhold til dyrkning af druer og fremstilling af vin, men de er også førende indenfor distribution og markedsføring af deres vine. Vinhuset blev stiftet i 1974 i Modesto, Californien, og det har i dag 4600 ansatte. Gallo Winery har i sandhed vokset sig stor siden begyndelsen, da det i dag er det andet største vinhus i verden, når det kommer til volumen.
PRODUKTDETALJER
Reference

18341751062

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

9%

Indhold

75 cl

Område

Central Valley, Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

92 % White Zinfandel, 8% Chenin Blanc

Velegnet til

Frugt, kylling, ost eller skaldyr. Kan også benyttes som aperitif.

Konservering

Indeholder sulfitter

Barefoot White Zinfandel Rosé, Californien, USA Gallo Winery (Barefoot)