Backhouse Chardonnay, USA

Vis stort billede Tilføj
Backhouse Chardonnay, USA

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne hvidvin med et forholdsvis lavt alkoholindhold er fremstillet på Chardonnay-druer fra hele Californien. Vinen har en flot gylden farve og en aroma præget af hvide blomster, melon, fersken samt en antydning af vanilje. Smagen er elegant, præget især af tropiske frugter men også af grønne æbler, citron og honning, samt med en blød finish.

Flere detaljer

Mere info
2009-udgaven blev i april-udgaven af Wine Enthusiast Magazine kaldt den klart bedste californiske Chardonnay i sin prisklasse.

Historien bag Backhouse går tilbage til 1994, hvor Roy og Rachael Cecchetti købte et landområde på 2½ hektar i Sonoma Valley i Californien. På grunden, ved siden af et stort piletræ, var et gammelt baghus, der viste sig at have været hjem for både vinavlere, forfattere og kunstnere. Cecchetti-familien ønskede at videreføre denne arv og genoplive de mange minder for en ny generation.Sonoma Valley er oprindelsesstedet for Californiens vinindustri, hvor de første vinhuse blev etableret sidst i 1850erne. I dag er dalen i øvrigt blevet en vigtig californisk turistdestination, hvor vingårdene omkring byen Sonoma hvert år tiltrækker tusindvis af vininteresserede turister.
PRODUKTDETALJER
Reference

898756001149

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

9-11 °C

Velegnet til

Backhouse Chardonnay kan enten serveres som aperitif eller sammen med lettere retter som salater, fisk og lyst kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Backhouse Chardonnay, USA Backhouse