Austum Blanco, Spanien

Vis stort billede
Austum Blanco, Spanien

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

En hvidvin fra Rueda af 100% Verdejo. Klar lys farve med grønne hints. Duften er intens, ren og kompleks med en aroma af nyslået græs, ribsbusk og hyldeblomst. Smagen er blød, fyldig og cremet domineret af moden citrusfrugt, akaciehonning og friske krydderurter. Server denne vin ved 6-7 grader og få en vin, der til prisen giver en fantastisk aromatisk og elegant oplevelse.

Flere detaljer

Mere info

Parxet blev etableret i 1920 i Tiana, en lille by beliggende få km nord for Barcelona, da familien Suñol begyndte at lave 'methode traditionelle' mousserende vin i Mas Parxet. Parxets vin blev hurtigt en succes i Barcelona området. I 1980 blev der bygget et topmoderne vinhus i Santa María Martorelles. Vinhuset er omringet af vinmarker tilplantet med de lokale Pansa Blanca-vinstokke.

I 1990'erne udvidede Parxet ved at købe Bodegas Tionio i hjertet af Ribera del Duero, og siden Bodegas Basagoiti i Rioja. Navnet Parxet er afledt af det franske ord "parchet" hvilket betyder "petit morceau de vignoble" eller lille vinmark. Et meget passende navn i et område som Alella, hvor der den dag i dag fortsat er mange små jordlodder.

PRODUKTDETALJER
Reference

8410855990098

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Rueda

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Verdejo

Velegnet til

Oplagt til skaldyr, lette salater eller blot til hygge på terrassen.

Konservering

Indeholder sulfitter

Austum Blanco, Spanien Parxet, S.A.