Albet Noya Lignum Blanco, Penedés, Spanien

Vis stort billede
Albet Noya Lignum Blanco, Penedés, Spanien

120,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage
En økologisk vin på druerne Chardonnay, Sauvignon Blanc og Xarel·lo. En levende hvidvin med duft af grønne æbler, citron og lidt abrikos med en en flot, lang smagsoplevelse. Chardonnay-druen giver den en behagelig cremet struktur samt en skøn balance. En vin der egner sig fint til fiskeretter, gerne med lidt creme-sauce til.

Flere detaljer

Mere info
Vingården Albet i Noya stammer helt tilbage fra 1903 og var i 1972 den første vingård i Spanien til at omlægge alt arbejdet i marken til økologi. I dag ejer Albet i Noya hele 210 hektar, men kun 80 hektar er beplantet med vinstokke - de resterende 130 hektar består hovedsageligt af skov for at bevare en høj biodiversitet i området. Udover de 80 hektar vinmarker købes der samtidig lidt druer fra andre små økologiske vingårde i området, til markedets højeste priser for at opretholde den høje kvalitet.

I dag er flere af markerne omlagt til biodynamik, med forventning om at alle 80 hektar kan dyrkes på denne måde indenfor 10-12 år. Alle vine fra Albet i Noya er økologisk certificerede.
PRODUKTDETALJER
Reference

8437000043287

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Penedès

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Chardonnay, Sauvignon Blanc, Xarel·lo

Serveres ved

6-8 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Lettere fiskeretter gerne med lidt creme sauce til

Konservering

Indeholder sulfitter

Albet Noya Lignum Blanco, Penedés, Spanien Albet i Noya