Adesso Inzolia, Sicilia

Vis stort billede
Adesso Inzolia, Sicilia

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Druerne til denne hvidvin er håndplukket. De har gennemgået en delvis malolaktisk gæring, hvorefter de har modnet i 3-4 måneder. Efter at vinen er kommet på flaske lagrer den i yderligere 2 måneder. Vinen domineres af en aroma af fersken, pære, æble og grapefrugt. I smagen er vinen blød og varm, og samtidig har den en intensitet der efterlader en smag af søde frugter.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et familiefortagende der værdsætter tradition og går nænsomt til værks før nye produkter ser dagens lys. Sortimentet udspringer fra klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino, og Soave, der efterfølgende har fået følgeskab af blandt andet Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Carbernet da det har vist sig at disse har kunne leve op til familien Cesaris høje krav vedrørende kvalitet.

I dag strækker vinmarkerne sig over 100 hektar og man benytter kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinsmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to domiciler beliggende i henholdsvis S. Pietro samt Cavaion Veronese. Sidstnævnte indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinen produceres, lagres og tappes.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834396012

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Sicilien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Inzolia

Velegnet til

Vinen er god til fisk eller skaldyr, men fungerer også fint som aperitif.

Konservering

Indeholder sulfitter