Cantina del Nebbiolo Piemonte Rosso DOC, Italien

Farven er rubinrød. Duft: Delikat og frugtrig med noter af modne røde bær. Smag: Elegant, blid syre og tannin, medium fyldig og med gentagelse af duftens noter. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

Blid presning af drueklaserne. Herefter mosten opblødes mosten på druekvaset i ca. 8 dage og der igangsættes traditionel gæring på temperaturregulerede ståltanke og herefter malolaktisk gæring. Herefter omstikkes til andet stålfad, hvor den lagrer i min. 6md og aftappes herefter på flasker, hvor den modner i min. 6 md inden salg.

Stort veldrevet kooperativ, der etableredes i 1901 og blev reorganiseret i 1959. I dag er der 175 medlemmer, der i alt dyrker vin fra vinstokke på 235 ha jord. Fra dette cooperativ møder vi hele viften af hvad Piemonte, som vinregion er blevet så kendt og berømt for: Bløde Barberavine til med agressive Barolo og Barbaresco. På de hvide finder vi også den brede palette: sprøde Arneis til fine og delikate Favorita. Der investeres kontinuerligt i hardware i vinkælderen, således man altid er i forreste række mht. at have det bedste grundlag for at producere vine af bedste kvalitet. Herudover byder Cantina del Nebbiolo på en pris/kvalitets ratio, der klart er i forbrugerens favør. Fremdriften ses også i, at der efterhånden høstes flere og flere anerkendelser ude i den store vinverden af Ratings. Senest topkarakteren 3 hjerter hos tyske Merum for enkeltmarks-Barbaresco'en Meruzzano.

Produktdetaljer

Reference:8014384000275
Land:Italien
Serveres ved:18 °C
Indhold:75 cl
Område:Piemonte
Druesorter:50% Barbera og 50% Dolcetto
Alkoholprocent (% vol.):13%
Konservering:Indeholder sulfitter
Årgang:Årgang kan variere
Velegnet til:Antipasti, charcuteri og lyst kød.